Who Is The Writer Of The Text Above

Who Is The Writer Of The Text Above

who is the writer of the text above?​

1. who is the writer of the text above?​

Penjelasan:

terjemahan:

siapa penulis teks di atas?

semoga membantu maaf kalo salah

2. who is the writer of the text above​

where is the picture of the text?

3. who is the writer of the text above?

Jawaban:

Artinya “Tentang apakah teks di atas?”

{Semoga membantu}

4. 5 who is the writer of the text?​

Jawaban:

who is the writer of the text?

5. Who is the writer of the text above?

Jawaban:

Download aja aplikasi U-DICTIONARY

6. who is the writer of the text answer​

Jawaban:

Genius Writer

Penjelasan:

7. who is the writer of the text?​

Jawaban:

siapa penulis teks tersebut?

Penjelasan:

Text nya mana?

8. who is the writer of latter above

the writer is samanthaThe writer is Samantha

Semoga membantu

9. Apakah arti, who is the writer in the text above?…

Jawaban:

artinya >> siapakah penulis di dalam teks diatas

Jawaban:

who is the writer in the text above?…

Siapakah penulis pada teks di atas? …

Penjelasan: semoga membantu maaf kalau salah:)

10. 1. Who id the writer of the text above?2. Who is the recipient of the text above?3. when did tom get the news?​

Jawaban:

1. Tom hogg is the writer.

2. Robbin snipe is the recipient.

3. Robbin got it today since Tom got the new about robbin’s retirement yesterday.

11. Who is the writer of the text above​

Jawaban:

the writer is Winy Angaya

1.The Writer is Winy Angaya

2. Winy hopes that Mary is at her best and doing well.

3. A Mall building

4. So that they could enjoy together

5. the word ‘you’ refers to Mary

12. Who is the recipient of the text above?

Jawaban:

Arti dari “who is the recipient of the text above” adalah siapa penerima pada teks di atas.

Recipient is one who receives.

Penjelasan:

Contoh soal yang berhubungan dengan pertanyaan di atas yaitu

To: All teachers

Would you please come to watch our students’ performance for Angklung festival on June 21st 2016 in Hall of Surya Dharma School at 08.00 a.m. until the end of the event.

Sincerely,

Surya Permana

Who is the recipient of the text above?

a. Teachers.

b. Students.

c. Students and teachers.

d. Math teacher.

e. Headmaster.

Pelajari lebih lanjut mengenai pertanyaan yang serupa pada https://brainly.co.id/tugas/36595539

#BelajarBersamaBrainly

13. Who is the writer of the text artinya adalah

Jawaban:

Siapa Penulis Text ini

14. Who is the writer of letter above

Jawaban:

where is the letter bro ?

15. Who is the writer of the text​

Jawaban:

Siapa penulis teks tersebut

Penjelasan:

who is the writer of the text

16. 36. Who is the writer of the text above?​

Jawaban:

artinya :

siapa penulis teks diatas

Jawaban:

Siapa penulis teks diatas

Penjelasan:

Maaf klo slah ya

17. Apakah arti, who is the writer in the text above?…

Jawaban:

siapa penulis pada teks di atas?

Jawaban: who is the writer in the text above?…

Siapakah penulis pada teks di atas? …

Penjelasan: semoga membantu maaf kalau salah 🙂

18. Bhs indonesianya who is the writer of the text above

Jawaban:

siapa yang menulis teks diatas

Jawaban:

Siapa penulis teks diatas?

Penjelasan:

19. who is the writer of the text​

ini suruh ngartiin atau gimna ya?

klo enggak teks nya foto dlu

20. who is the writer of the latter above

Siapa penulis terakhir di atas? kalo diterjemahkan artinya siapa penulis yang terakhir diatas.
maaf gak aku jawab jawabnya soalnya gak ada teksnya

sorrynya…

Video Terkait